Svadobná výstava s Máriou Čírovou v žilinskom Event House prinesie trendy a novinky

4.11.2019
Svadobná výstava s Máriou Čírovou v žilinskom Event House prinesie trendy a novinky

Žilina, 4. november 2019. Event House Žilina už po štvrtýkrát ožije svadobnými trendami, novinkami a nápadmi. Pod jednou strechou nájdete výber overených svadobných dodávateľov, prehliadky šiat a oblekov, zaujímavé diskusie a kopec inšpirácie. 

Svadobní dodávatelia a osobný kontakt

Na výstave sa predstavia svadobné salóny WEM, Zoya, Infiniti a Jadei a čaká na vás široká škála typov, strihov a štýlov šiat od rôznych svetových módnych domov. Organizátori dali priestor aj dizajnérskej práci a svoje svadobné šaty odprezentuje aj slovenská módna návrhárka Veronika Kostková. Páni sa budú môcť inšpirovať prehliadkou oblekov a doplnkov od značky Justin Paukin, ktorá vo svojich modeloch spája  šikovnosť rúk slovenských šičiek a cit pre dizajn.

Tešiť sa môžete aj na vystavovateľov šperkov, doplnkov, výzdoby a dekorácií, svadobných koláčikov a candy barov, tlačovín, make-up a starostlivosti o telo, hudby, fotografií či videa.  Okrem toho, že nájdete výber spoľahlivých svadobných dodávateľov na jednom mieste, máte príležitosť sa s nimi osobne spoznať a porozprávať o možnostiach a vašich predstavách.

Mária Čírová a jej svadobné tipy

Zo svadobnej výstavy v Event House si odnesiete aj praktické tipy o prípravách svadby. Tento rok pozvanie prijala Mária Čírová, ktorá v unikátnom rozhovore prezradí napríklad ako si našli svadobný priestor, vybrali dekorácie, svadobné tlačoviny alebo aj to, kde našla svoje vysnívané šaty.

Prípravy bez stresu a starostí

Podujatie spoluorganizuje svadobná agentúra SpicyWedding. Na trhu pôsobia už niekoľko rokov, majú za sebou viac ako 200 zrealizovaných svadieb a starajú sa o výzdobu a dekorácie, catering, svadobnú koordináciu, ale aj o kompletnú organizáciu svadby na kľúč. „Svadba pre mnohé mladé páry prestala byť spoločenskou nutnosťou, ale začala byť vnímaná ako oslava lásky. Svoj deň D si chcú mladomanželia skrátka užiť podľa seba. Na výstave nájdu všetko, čo sa svadby týka a majú skvelú príležitosť ujasniť si, po akej svadbe vlastne túžia,“ prezradila svadobná manažérka Zuzana Hajská Patrovič zo SpicyWedding. Stánok agentúry nájdete aj na výstave.

 Nenechajte si ujsť svadobnú výstavu už 17. novembra v Event House. Súčasťou sú aj hudobné vystúpenia od vokálnej kapely AcaPeople, kaviareň a hodnotné ceny v súťaži a tombole. Vstupenky v cene 3€ zakúpite v sieti ticketportal.sk alebo na mieste. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma.

Ďalšie správy