HC 05 Banská Bystrica - HK Dukla Ingema Michalovce

Šport
Banská Bystrica

Vychutnajte si výkony domácich baranov na ľade v Tipsport aréne

Fanúšikovia sa môžu tešiť na zážitok v podobe vysokého komfortu, moderného zvuku a osvetlenia, ale predovšetkým na digitálnu LED kocku, LED obrazovky umiestnené na chodbách štadión, zaujímavé súťaže a zaručene skvelú, hokejovú atmosféru.

Výhľad z vybraných miest si môžete pozrieť vo virtuálnej prehladke tu:
Sektor A
Sektor B
Sektor C

Prémiové VIP Club sedenie za domácou bránkou

Užite si zápasy HC '05 Banská Bystrica z prémiovej VIP Club zóny na tribúne za domácou bránkou. Okrem komfortnejšieho sedenia a výhľadu Vám VIP Club zóna poskytne výhody v podobe vlastného VIP vstupu, oddelených toaliet výhradne pre návštevníkov VIP Club zóny, chutného občerstvenia, piva, čaju, kávy a nealkoholických nápojov v cene vstupenky a vlastného baru.

Priestory VIP si môžete prezrieť tu:
VIP Club

Cena vstupenky do VIP Club zóny je 30 €. Vstupenky si je potrebné zakúpiť najneskôr 24 hodín pred zápasom.

Zľavnené vstupenky:

ISIC, deti do 15 rokov, dôchodcovia nad 70 rokov, ZŤP - si môžete zakúpiť najnovšie aj v sieti Ticketportal. Pri vstupe je potrebné sa preukázať patričným preukazom.

Pokladňa je otvorená 2 hodiny pred začiatkom stretnutia. Zároveň žiadame všetkých návštevníkov o dodržiavanie organizačného a návštevného poriadku. Vstup na tribúny je možný 1 hodinu pred začiatkom stretnutia. Vstupenky nie je potrebné tlačiť, postačí mať ich v elektronickej podobe.

Vstupenky

Odporúčané akcie